Ντροπή: Οδηγός ξυλοκόπησε μαθητή επειδή του έκανε παρατήρηση για τη διάβαση πεζών

Ντροπή: Οδηγός ξυλοκόπησε μαθητή επειδή του έκανε παρατήρηση για τη διάβαση πεζών- Ο μαθητής φέρει σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπό του. Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης με πρωταγωνιστές έναν «νταή» οδηγό και δύο μαθητές Λυκείου.

Πιο συγκεκριμένα, σε κεντρικό δρόμο της πόλης, οδηγός που δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών ως όφειλε, έδειρε δύο μαθητές, όταν εκείνοι του έκαναν παρατήρηση.

Διαφήμιση

Το ένα από τα δύο παιδιά φέρει σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και αυχένα και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και υποβάλλεται σε μία σειρά από εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν συγγενείς των δύο παιδιών στο cretapost.gr, τα δύο αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα επιχείρησαν να περάσουν κεντρική λεωφόρο, για να πάνε στο σχολείο τους από τη διάβαση πεζών.

Ο οδηγός όμως του οχήματος δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αγόρια, να του κάνει παρατήρηση, λέγοντας του «Πού πας; Διάβαση».

Ο «νταής» οδηγός, τράβηξε χειρόφρενο και χωρίς να πει τίποτα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έδωσε μία μπουνιά στο 17χρονο αγόρι, ρίχνοντας το στο οδόστρωμα, ενώ επιτέθηκε με σπρωξιές και στον 16χρονο φίλο του.

Διερχόμενοι οδηγοί επιτέθηκαν στον «θερμόαιμο» οδηγό, ενώ κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης μέσα σε λίγα λεπτά, είχαν περάσει χειροπέδες στον 20χρονο θερμόαιμο οδηγό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 17χρονος μαθητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο, με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο του.

Γονείς και διερχόμενοι οδηγοί μετέβησαν και εκείνοι στο Αστυνομικό Μέγαρο για να υποβάλλουν μηνύσεις και να καταθέσουν για το περιστατικό με τον μαθητή.