Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε με «46άρι» και οι Μπακς πέρασαν από το Σακραμέντο

Η επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη δράση συνδυάστηκε με μία εμφατική εμφάνιση με την οποία οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 133-124 μέσα στο Σακραμέντο επί των Κινγκς και διατήρησε τα «Ελάφια» στην κορυφή όχι μόνο της Ανατολής αλλά συνολικά του NBA. O «Greek Freak» που είχε μείνει εκτός στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, έμεινε στο παρκέ για 34′ και τελείωσε με 46 πόντους (19/28 σουτ), 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

θετική παρουσία είχαν ακόμη ο Κρις Μίντλεντον (31 πόντοι, 9 ασίστ) αλλά και ο Μπρουκ Λόπεζ (23 πόντους, 8 ριμπάουντ) που έδωσε δυνατές μάχες με τον εκπληκτικό Ντονάτας Σαμπόνις που τελείωσε με triple double (23 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 15 ασίστ). Για τους Κινγκς, επίσης, ο Ντι’Ααρον Φοξ είχε 35 πόντους ενώ ο Κέβιν Ερτέρ προσέθεσε 28.

Διαφήμιση

Με αυτή τη νίκη τους οι Μπακς άνοιξαν κι άλλο τη διαφορά από τους Μπόστον Σέλτικς, καθώς οι μεν πρώτοι έχουν ρεκόρ 49-12 οι δε δεύτεροι 47-22, τρεις περίπου εβδομάδες πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Σημειώνεται πως στη Δύση οι Ντένβερ Νάγκετς με τις τρεις σερί ήττες έπεσαν στο 46-22 οπότε πλέον οι Μπακς είναι στον δρόμο για το καλύτερο ρεκόρ στην reagular season συνολικά, που θα τους δώσει και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ.