Ο ΠΑΟΚ αν πουλήσει το όνειρό του, θα το πουλήσει πανάκριβα!

Από τη μέρα της κλήρωσης το ζευγάρι Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ σήμανε συναγερμό σε γαλλική και Ελληνική αστυνομία. Όπως φάνηκε με όλα όσα έγιναν στη Μασσαλία το προηγούμενο διήμερο είχαν δίκιο όλοι όσοι ανησύχησαν!

Ένα ματς που… σφραγίστηκε από σοβαρά επεισόδια στους δρόμους της γαλλικής πόλης, έξω από το «Βελοντρόμ» αλλά και στις εξέδρες του γηπέδου. Οι εικόνες χάους έκαναν το γύρο όλου του ποδοσφαιρικού πλανήτη και το κακό σε όλα αυτά είναι πως δυστυχώς υπάρχει φόβος και για «δεύτερο ημίχρονο». Μην ξεχνάμε ότι την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχει η ρεβάνς στην κατάμεστη Τούμπα. 

Διαφήμιση

Πλέον ο πονοκέφαλος περνάει στις ελληνικές αρχές που θα πρέπει με κάθε τρόπο να… αποκρούσουν έναν μεγάλο κίνδυνο. Ειδικά αν τελικά μετακινηθούν στην Θεσσαλονίκη οι οπαδοί της Μαρσέιγ και υπάρχει η… διάθεση για ρεβάνς!

Όμως στο «Βελοντρόμ» δεν υπήρχαν μόνο επεισόδια και δακρυγόνα. Παίχτηκε και ποδόσφαιρο. Ήταν η μεγάλη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή σε ένα προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η νύχτα στο «Βελοντρόμ» δεν ξεκίνησε καλά για τον Δικέφαλο του Βορρά, με τους Μασσαλούς να θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να κλείνουν το πρώτο ημίχρονο με «καθαρό» σκορ το 2-0 με την γκολάρα του Παγιέ.

Ο ΠΑΟΚ αν πουλήσει το όνειρό του, θα το πουλήσει πανάκριβα!

Εκείνη τη στιγμή οι Γάλλοι είχαν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Τούμπα. Η επανάληψη όμως ήταν εντελώς διαφορετική και ο ΠΑΟΚ έδειχνε πως δεν θα μπορούσε τόσο… φτηνά να πουλήσει το όνειρό του. Και δεν το πούλησε.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ελ Καντουρι πέρασε στο γήπεδο και δύο λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα. Ο Δικέφαλος μείωσε σε 2-1 ξαναμπήκε στο ματς και βρήκε την αυτοπεποίθησή του. Κυριάρχησε της Μαρσέιγ, είχε ένα «καυτό» 20λεπτο, γύρισε σωστά και σίγουρα την μπάλα και άγγιξε την ισοφάριση στη μεγάλη ευκαιρία του Άκπομ.

Παράλληλα με κέρβερο τον Πασχαλάκη, άντεξε και στην πίεση των Μασσαλών στο φινάλε. Μπορεί να μην βρήκε γκολ ισοφάρισης αλλά άντεξε και το πίστεψε.

Το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό. Στον ΠΑΟΚ, τόσο ο Λουτσέσκου όσο και οι παίκτες είδαν, μέτρησαν την Μαρσέιγ και πλέον το πιστεύουν και με το παραπάνω. Και μέσα σε όλα αυτά βάλτε και μια Τούμπα που θα… φλέγεται.