Πάτρα: Οι ληστές επιστράτευσαν το κόλπο με το κλαδί – Δείτε τι έγινε σε αυτό το σημείο της πόλης

Η ληστεία που σημειώθηκε στην Πάτρα έγινε θέμα συζήτησης στην πόλη, με τις εικόνες να ταξιδεύουν σε ολόκληρη τη χώρα…

Απίθανη ληστεία στην Πάτρα, με τους δράστες να στήνουν ενέδρα και να περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσουν. Αυτή τους δόθηκε όταν η οδηγός του αυτοκινήτου που βλέπετε στη φωτογραφία, σταμάτησε για να απομακρύνει το μεγάλο κλαδί που βρισκόταν στο δρόμο. Όταν η κοπέλα άνοιξε την πόρτα, οι ληστές της επιτέθηκαν και κατάφεραν να αρπάξουν στα γρήγορα, την τσάντα που είχε μαζί της. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν η ηλικιωμένη μητέρα της, που ήταν αδύνατον να τη βοηθήσει.

Διαφήμιση

Εφιάλτης στα Προσφυγικά για μία νεαρή γυναίκα η οποία βρισκόταν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα της, μέσα στο αυτοκίνητό της ακριβώς έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής. Ξαφνικά είδε μπροστά της (πρωινή ώρα) ένα μεγάλο κλαδί το οποίο την εμπόδιζε να περάσει.

Η γυναίκα κατέβηκε για να το απομακρύνει με τα χέρια της και τότε δέχθηκε την επίθεση αγνώστων οι οποίοι την περικύκλωσαν και της άρπαξαν την τσάντα στην οποία είχε το πορτοφόλι, το κινητό της και αρκετά έγγραφα. Η γυναίκα αν και σε κατάσταση σοκ τους κυνήγησε όμως δεν κατάφερε να τους πιάσει. Η ηλικιωμένη μητέρα της παρέμενε όλη αυτή την ώρα στη θέση του συνοδηγού και δεν μπορούσε… καν να μιλήσει από το σοκ που είχε υποστεί!

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία ωστόσο ήταν αργά όταν έφθασε στο σημείο η Αμεση Δράση. Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό στην περιοχή, το οποίο παραπέμπει σε παλιές μεθόδους ληστειών (όπως έκαναν οι αδελφοί Ντάλτον) ακόμη και τρένων στις ΗΠΑ. Όταν δηλαδή τοποθετούσαν εμπόδια στις ράγες για να ακινητοποιήσουν την αμαξοστοιχία και να την ληστέψουν.

Σύμφωνα με το flamis.gr, οι δράστες ήταν νεαρής ηλικίας και δεν αποκλείεται να επαναλάβουν την μέθοδό τους αφού απεδείχθη… αποτελεσματική! Η φωτογραφία είναι από την στιγμή του συμβάντος και από οδηγό οχήματος που σταμάτησε ακριβώς πίσω καθώς η κυκλοφορία είχε σταματήσει. Μέσα στο όχημα που δέχθηκε την επίθεση είναι μόνο η ηλικιωμένη. Η οδηγός που προσπαθούσε να πιάσει τους δράστες δεν είχε ακόμη επιστρέψει!