Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Άσχημα νέα για τον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη

Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Άσχημα νέα για τον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη
Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Άσχημα νέα για τον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη

Άσχημα τα νέα από το Μέγαρο Μαξίμου για τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη. Παρά τις προσπάθειες του και τα «γη και ύδωρ» που έδωσε στο κυβερνητικό κόμμα προκειμένου να εξασφαλίσει την προεκλογική του στήριξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως δεν ξεχνά.

Χτες ο εκ των στενών του κομματικών συνεργατών Παύλος Μαρινάκης «πέταξε έξω» από κομματική διαδικασία στη Σάμο όσους τον υποστηρίζουν ή προτίθενται να τον υποστηρίξουν. Και μάλιστα αυτό έγινε παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος Στέλιου Κονταδάκη, του Βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλου Στεφανάδη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάνου Λογοθέτη και στελεχών της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο νησί.

Διαφήμιση

 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης στην αίθουσα του ΕΟΣ Σάμου, ζήτησε από τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους, οι οποίοι ανήκουν στην παράταξη του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη να αποχωρήσουν. Δεδομένης της έντασης που προκλήθηκε αποχώρησαν σύμφωνα με δημοσίευμα της Σαμιώτικης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας www.samos24.gr που διασταυρώθηκε πλήρως από παρευρισκόμενους, οι Αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Πανουράκης και Άννη Ανδρεάδου καθως και η Άννα Ζέπου – Αξιώτη, άμισθη σύμβουλος κοινωνικής μέριμνας καθώς και κάποια ακόμα στελέχη που υποστηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητα του σημερινού Περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αναμένεται ανακοίνωση από τα στελέχη που δυσαρεστήθηκαν από τη στάση του κ. Μαρινάκη, ο οποίος όπως είπε είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νομού Σάμου της Νέας Δημοκρατίας κ. Καπλατζή.