Προσοχή: Στάση εργασίας στα λεωφορεία

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με απόφαση του του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, στα λεωφορεία θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Διαφήμιση

Οι εργαζόμενοι λένε «όχι στην ακρίβεια και τις κοινωνικές ανισότητες» και ζητούν αξιοπρεπείς συλλογικές συμβάσεις εργασίας».

Διαβάστε επίσης: Μια νεκρή στη μετωπική σύγκρουση ΙΧ με ταξί στον περιφερειακό Υμηττού

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, με νεκρή μια γυναίκα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η γυναίκα στις 05:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/11) μπήκε από την έξοδο της Καισαριανής προς την Αττική οδό, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο ταξί. Από την σύγκρουση, έχει τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του ταξί, ενώ η γυναίκα ανασύρθηκε από το όχημα της χωρίς αισθήσεις.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική. Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα η οποία παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο άλλος οδηγός.

Ο δρόμος άνοιξε, καθώς απομακρύνθηκαν τα δύο αυτοκίνητα από το σημείο.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Αττικής.