Πύργος: Μυστήριο πίσω από τον τραυματισμό 19χρονου – Διαψεύδει τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων

Ανάστατος ο Πύργος από τον τραυματισμό του νεαρού, που δήλωσε στους αστυνομικούς ότι αυτοτραυματίστηκε. Αυτόπτες μάρτυρες όμως, μιλούν για μια άγρια συμπλοκή…

To περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ (17-04-2022) λίγο πριν τις 22:00, στο κέντρο του Πύργου και στην οδό Ερμού, όταν ένας νεαρός άνδρας περίπου 19 ετών βρέθηκε τραυματισμένος πιθανότατα από γυάλινο μπουκάλι.

Διαφήμιση

Μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, έκαναν λόγο για συμπλοκή με ένα ακόμα άτομο τουλάχιστον, ωστόσο το περιστατικό δεν επιβεβαιωνόταν από τις Αρχές καθώς ο τραυματίας φέρεται να δήλωσε ότι αυτοτραυματίστηκε.

Η αστυνομία εξετάζει το περίεργο αυτό περιστατικό που σημειώθηκε κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου και ερευνά ενδελεχώς την υπόθεση, συλλέγοντας πληροφορίες με βάση μαρτυρίες ότι υπήρχαν και άλλα άτομα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 19χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου φέροντας βαθύ τραύμα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.