Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένεια πουλά το σπίτι για να καλύψει τα έξοδα

Αποφασισμένη να στηρίξει τη Ρούλα Πισπιρίγκου «όσο δεν πάει» είναι η οικογένειά της, στην Πάτρα, η οποία δηλώνει πεπεισμένη πως η κόρη της είναι αθώα.

Η εξέλιξη της προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν ένα σοκ για την οικογένεια, η οποία προσπαθεί να βρει αποδεικτικά στοιχεία αθωότητας, αφού η ίδια βρίσκεται πλέον στην φυλακή.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με το pelop.gr. η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, από δύο νομικούς (της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης) αποτελεί ένα επιπλέον «αβάσταχτο» φορτίο για την ίδια και φυσικά για την οικογένειά της, αυτή τη φορά από οικονομικής πλευράς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πολύ καιρό πριν συλληφθεί, δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα και άρα οικονομική άνεση, η αδερφή της Δήμητρα με τα αλλεπάληλα γεγονότα και τη δημοσιότητα που αυτά πήραν εκλήθη από τη δουλειά της (σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς) να παραιτηθεί και μόνο η μητέρα τους εισφέρει ένα σταθερό χρηματικό ποσό στην οικογένεια, ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα πάντα με το pelop.gr, μπροστά στα έξοδα για τη νομική στήριξη της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως και των παρεπόμενων αυτής (τεχνικών συμβούλων, επιστημονικών ή ιατρικών εκθέσεων, εργαστηρίων κ.λπ.) η οικογένεια φαίνεται να έλαβε την απόφαση να πουλήσει πράγματα.

Στο «σφυρί» ακίνητο για να καλυφθούν τα έξοδα

Η Εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει πως η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, για να σταθεί στο ύψος της περίστασης με την κόρη της, πήρε την απόφαση ακόμα και το σπίτι της να πουλήσει, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν, όπου απαιτούνται.

Η αγοραπωλησία, αφορά ένα ακίνητο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ. Ήδη, μάλιστα λέγεται, πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής και τις μέρες αυτές το σπίτι ελέγχεται πολεοδομικά. «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου»!

Η ίδια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ακούστηκε να λέει, σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου», όπως αναφέρει το pelop.gr.

Σημειωτέον, ότι η οικογένεια διαθέτει εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό της Δυτικής Αχαΐας, η οποία πιθανά, πολύ σύντομα, θα μετατραπεί σε μόνιμη.

Η οικογένεια, δεν έχει πάντως κρύψει την οικονομική της αδυναμία, όταν προ ημερών ρωτήθηκε από δημοσιογράφους «γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα», για να απαντήσει ότι «τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά».