Σασμός: Αυτός ο πρωταγωνιστής είχε πρόβλημα με το αλκοόλ

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο τηλεοπτικός «Σταύρος» της σειράς Σασμός του ALPHA εξομολογήθηκε μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής του, αποκαλύπτοντας τη μάχη που έδωσε για να ξεπεράσει τον εθισμό του από το αλκοόλ.
Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, αναφέρθηκε στη δοκιμασία που πέρασε προσπαθώντας να καταπολεμήσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Σασμός: Προσπαθούσα να ηρεμήσω

Ο τηλεοπτικός «Σταύρος» του «Σασμού» είπε μεταξύ άλλων: «Δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό μάλλον. Προσπαθούσα να καταλαγιάσω τις όποιες ανησυχίες είχα με τη δουλειά και το σημαντικότερο ήταν ότι έβγαινα από μία πολύ πολύ δύσκολη ερωτική σχέση. Αυτός ήταν ένας λίγο ανώριμος πειραματισμός».

Διαφήμιση

Συνεχίζοντας την… εξομολόγηση on camera τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είχε να κάνει τόσο με την ποσότητα που έπινε όσο με το ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. «Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα. Το σημείο “μηδέν” ήταν όταν πια ξύπναγα το επόμενο πρωί και ένιωθα ένα μηδενικό», δήλωσε, ενώ ένας από τους καταλυτικούς παράγοντες για την αλλαγή του ήταν το ότι ήθελε να γίνει ευτυχισμένος με τη σύζυγό του.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ασχολήθηκε νωρίτερα με την τηλεόραση, ο ηθοποιός ανέφερε πως είχε έναν φόβο, καθώς δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί όλη αυτή την έκθεση. Εξήγησε ότι ένιωθε πως ήταν άγνωστα νερά για εκείνον, παρά το γεγονός ότι παίζει στο θέατρο από πολύ μικρή ηλικία.