Σκιάθος: Ενδοοικογενειακή βία που σοκάρει – Στη φυλακή ο πατέρας που βασάνιζε γυναίκα και παιδιά

Ανάστατη η Σκιάθος από τις αποκαλύψεις για την ενδοοικογενειακή βία, πίσω από τις κλειστές πόρτες σπιτιού. Ο 54χρονος είχε γίνει φόβος και τρόμος για την οικογένειά του…

Η κόλαση που ζούσαν πρώην σύζυγος και παιδιά από τον βίαιο πατέρα, τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια και πέντε μήνες θα ξεχαστεί, αφού το Δικαστήριο του Βόλου, αποφάσισε την φυλάκισή του. Ο καταδικασθείς είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της οικογένειάς του στην Σκιάθο, η οποία δέχθηκε το μένος του πολλές φορές, ενώ τους απειλούσε ότι θα τους σκοτώσει εάν κατέθεταν μήνυση εναντίον του.

Διαφήμιση

Βία, ξύλο, τρομοκρατία και απειλές. Αυτή ήταν η ζωή “κόλαση” για μια γυναίκα και τα παιδιά της στη Σκιάθο και χθες το δικαστήριο (26-05-2022) αποφάσισε να τους απαλλάξει από τον “εφιάλτη” τους. Ο σύζυγος που έσπαγε πετώντας γλάστρες, πόρτες και παράθυρα και στη συνέχεια χτυπούσε τα μέλη της οικογένειας θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στην φυλακή για τρία χρόνια και πέντε μήνες με τις κατηγορίες της εξύβρισης, της οικογενειακής απειλής, της ενδοοικογενειακής βλάβης σε ανίκανο άτομο, για σωματικές βλάβες και φθορές.

Ο 54χρονος δεν άφηνε ήσυχη την οικογένειά του και πολλές φορές είχε επιτεθεί στην 47χρονη σύζυγό του με γροθιές, με την οποία είχε χωρίσει. Θύματα ήταν και τα παιδιά του. Στην 30χρονη κόρη του δεν δίστασε να επιτεθεί και να την χτυπήσει με μπουνιές ενώ ήταν σοβαρά άρρωστη.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο ίδιος που απειλούσε να τους σκοτώσει εάν κατέθεταν μήνυση εναντίον του, δεν ήταν προχθές στο δικαστήριο. Οι υποθέσεις για τις οποίες κατηγορήθηκε αφορούσαν επιθέσεις τον Φεβρουάριο και τον Οκτώβριο του 2020 καθώς και τον Αύγουστο του 2021.