Survivor: Αποχώρηση «βόμβα» αυτή την εβδομάδα – Τι θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης

Αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση από το Survivor θα έχει χρώμα μπλε, καθώς οι Μαχητές έχασαν και στα δύο αγωνίσματα για την ασυλία. Η μπλε ομάδα γεύτηκε δύο φορές την ήττα και βρέθηκε δύο φορές σε δυσμένεια στο συμβούλιο του νησιού.

Στο συμβούλιο της Κυριακής, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε παμψηφεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Στο συμβούλιο της Δευτέρας η ομάδα έπρεπε να ψηφίσει ξανά τον παίκτη που θεωρεί πιο αδύναμο αγωνιστικά. Με βάση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τον Κωνσταντίνο ακολούθησε στην αναμέτρηση η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Διαφήμιση

Στην συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έχει πέσει αγωνιστικά. Μάλιστα η τελευταία παρότρυνε τον κόσμο να κρατήσει τη Βρησηίδα στο παιχνίδι γιατί είναι καλύτερη παίκτρια. Η Βρισηίδα συγκινήθηκε από τα λόγια της και ξεκίνησαν να κλαίνε κι οι δύο μαζί.

Στο μεταξύ, ο Τάκης Καραγκούνιας λύγισε όταν αναφέρθηκε στον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του, προκαλώντας συγκίνηση τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας. Μάλιστα, ο παίκτης αποχώρησε από το συμβούλιο για να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει, αν θα παραμείνει ή όχι στο Survivor.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν -τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη- αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η προβολή του επεισοδίου το βράδυ της Τετάρτης είναι αυτή που θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τις φήμες.