Συνάντηση Κρητικού με Πέτσα για την επίσπευση τεχνικών έργων στη Σπάρτη

«Πρόκειται για έργα δημιουργίας λειτουργικών και ασφαλών υποδομών και προς τούτο η δρομολόγηση της υλοποίησής τους καθίσταται αναγκαία»

 

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα είχε χθες Πέμπτη 1/9 ο βουλευτής Λακωνίας ΝΔ Νεοκλής Κρητικός.

Διαφήμιση

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η κατά το δυνατόν επίσπευση της δρομολόγησης των Τεχνικών Έργων που αφορούν στο νομό Λακωνίας.

Όπως σημειώνει στο σχετικό Δελτίο Τύπου ο κ. Κρητικός, κατά τη διάρκεια της συνάντησης έθεσε στον υπουργό το ζήτημα της δημιουργίας του Αθλητικού Κέντρου Σπάρτης, έργο για το οποίο ο οικείος Δήμος έχει υποβάλλει πρόταση ένταξης και χρηματοδότησης της Πράξης με τίτλο: «Ωρίμανση έργων Δήμου Σπάρτης για ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης».

Εξάλλου, -προσθέτει ο Λάκωνας βουλευτής- στην ίδια πρόταση εντάσσονται και τα ακόλουθα έργα: η «Ωρίμανση του έργου: Ανακαίνιση Δημοτικής Αγοράς Σπάρτης» και η «Ωρίμανση του έργου: Ανακαίνιση και επανάχρηση του Παλαιού Δημαρχείου Σπάρτης» με τον συνολικό προϋπολογισμό των τριών έργων να ανέρχεται σε 607.252,80 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ο κ. Κρητικός εξήγησε στον κ. Πέτσα πως πρόκειται για έργα δημιουργίας λειτουργικών και ασφαλών υποδομών και προς τούτο η δρομολόγηση της υλοποίησής τους καθίσταται αναγκαία και ο αναπληρωτής υπουργός τον διαβεβαίωσε ότι θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να «τρέξουν» τα έργα προς όφελος των δημοτών.

 

πηγή : apela.gr