Θεσσαλονίκη: Για υπόθαλψη εγκληματία στην υπόθεση bullying του 11χρονου εξετάζονται εκπαιδευτικοί

Επεκτείνεται η έρευνα για το περιστατικό bullying σε βάρος του 11χρονου στη Θεσσαλονίκη. Θα εξεταστεί αν στοιχειοθετείται υπόθαλψη εγκληματία αναφορικά με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών στη Θεσσαλονίκη ζήτησε να ερευνηθεί επιπλέον αν στο εν λόγω σχολείο υπάρχουν και άλλα περιστατικά bullying και αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία όσον αφορά στο διδακτικό προσωπικό και τη διεύθυνση του σχολείου, καθώς σύμφωνα με τον πατέρα του 11χρονου, είχε γίνει καταγγελία και οι ίδιοι δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν συμβάντα βίας.

Διαφήμιση

Σημειώνεται πως για το μαχαίρωμα στον μαθητή έχει ήδη σχηματιστεί έρευνα, ωστόσο, – όπως αναφέρει η Voria.gr – ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται η επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα, το παιδί ζει τον δικό του εφιάλτη τα τελευταία χρόνια, με τα περιστατικά εκφοβισμού και ξυλοδαρμού να είναι καθημερινά.