Την Παρασκευή 5 Μαΐου η «Λευκή Νύχτα» στο Μοσχάτο

Τη «Λευκή Νύχτα», διοργανώνουν ο  Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου, την Παρασκευή 5 Μαΐου και καλούν τους πολίτες σε μία γιορτή για την πόλη.

Κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» τα εμπορικά καταστήματα στο Μοσχάτο θα παραμείνουν ανοιχτά με μεγάλες προσφορές, ενώ η πόλη  θα μεταμορφωθεί σε ένα «σκηνικό γιορτής» με μουσικά δρώμενα και κεράσματα.

Διαφήμιση

Στις 21.30, η πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. πλατεία Μεταμορφώσεως) θα φιλοξενήσει τους GADJO DILO σε μία συναυλία γεμάτη χρώμα, χορό και ρυθμό που θα συνεπάρει όλους τους παραβρισκόμενους.

«Για άλλη μία χρονιά ο Δήμος μας, η Κοινωφελή μας Επιχείρηση και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να διοργανώσουμε ένα θεσμό που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στο παρελθόν. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας, την Παρασκευή 5 Μαΐου, να επιλέξουν τα καταστήματα του Μοσχάτου για τις αγορές τους και τη διασκέδασή τους, αφού πέρα από τις προσφορές και τα εορταστικά δρώμενα που έχουμε ετοιμάσει, η πόλη μας θα «ζωντανέψει» με μουσική και εκπλήξεις για όλους. Το βράδυ, η πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη θα φιλοξενήσει ένα από τα πιο γνωστά μουσικά συγκροτήματα, τους GADJO DILO, οι οποίοι με τους  ρυθμούς τους  δίνουν νέα πνοή σε τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδάμε όλοι μας! Στηρίζουμε με την παρουσία μας και τις αγορές μας τα καταστήματα της πόλης μας, τους συμπολίτες μας, τους φίλους μας, κάθε ημέρα! ΖΩ και αγοράΖΩ από την πόλη μας!», δήλωσε ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου.