Τήνος: Άγρια δολοφονία στο νησί με θύμα τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας- Ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε

Η τοπική κοινωνία της Τηνου, ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στην χώρα του νησιού.

Ηλικιωμένος άνδρας περίπου 93 ετών, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε έναν 50χρονο συντοπίτη του, αγιογράφο Σ.Μ., την ώρα που εκείνος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Διαφήμιση

Λέγεται πως οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια κλπ.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει εξω απο το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ειδικότερα, ο αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

Η είδηση της άγριας δολοφονίας έγινε μέρα μεσημέρι λίγο μετά τις 12 και έχει συγκλονίσει το νησί της Τήνου. Ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ειδοποιώντας την Αστυνομία.

Πληροφορίες του tinostoday αναφέρουν πως Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτήριο και συγκεκριμένα ο 93χρονος στο ισόγειο και ο 50χρονος στον πρώτο όροφο.

Ο δράστης συνελήφθη  και ομολόγησε ενώ στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος.