«Το Άλσος Ανήκει σε Όλους», στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Με σταθερούς ρυθμούς η Διεύθυνση Πρασίνου & Περιβάλλοντος Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη συνεχίζει τις δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Με σύνθημα: «Το Άλσος Ανήκει σε Όλους» την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιήσει δράση εξωραϊσμού και δενδροφύτευσης στο άλσος Αγίου Φιλίππου.
Σ’ αυτή την περιβαλλοντική εξόρμηση συμμετέχουν μαθητές σχολείων, πρόσκοποι και δημότες. Κατά την διάρκεια της δράσης θα γίνουν κλαδεύσεις και κοπές ξερών δέντρων με την συνδρομή της ΕΔΟΚ, αποψίλωση και καθαρισμός του χώρου από πευκοβελόνες και άλλα φυτικά υπολείμματα καθώς και δεντροφύτευση δασικών δέντρων και θάμνων σε επιλεγμένες θέσεις.

Δήμος Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Πρασίνου & Περιβάλλοντος θα φυτευτούν: Χαλέπιος πεύκη, ελληνικό κυπαρίσσι, σπάρτο, πικροδάφνη, περίπου 70 δασικά δέντρα και θάμνοι.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να βρίσκονται στην είσοδο της οδού Θεσσαλίας όπου και θα τους δοθούν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την δενδροφύτευση και τον καθαρισμό του άλσους.
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα:10.00 το πρωί
Είσοδος από την οδό Θεσσαλίας

Διαφήμιση