Τροχαίο με νεκρό 18χρονο στο Χαλάνδρι: «Κάτι τον τρόμαξε» λέει κάτοικος της περιοχής

Ένας 18χρονος νεκρός. Ένα αυτοκίνητο σμπαραλιασμένο. Ένα δέντρο ξεριζωμένο από τη σφοδρή σύγκρουση. Είναι οι εικόνες που άφησε πίσω του το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28.06.2022) στο Χαλάνδρι.

Οι εικόνες από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος, σοκάρουν. Μια άμορφη μάζα, πεσμένη πάνω σε ένα δέντρο στην άνοδο της λεωφόρου Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Μέσα σε αυτή την άμορφη μάζα, μετά το τροχαίο που έγινε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, εγκλωβίστηκε ο νεαρός οδηγός.

Διαφήμιση

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρο. Ο νεαρός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του αλλά λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η λεωφόρος Παπανικολή «πρωταγωνιστεί» σε ένα σοβαρό τροχαίο.

Άνθρωπος που ζει σε εκείνη την περιοχή του Χαλανδρίου μίλησε στο newsit.gr λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο και εκτίμησε πως κάτι, πιθανώς, τρόμαξε τον νεαρό οδηγό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να «καρφωθεί» πάνω στο δέντρο.

Το σημείο είναι καρμανιόλα, λέει στο newsit.gr ο Νίκος Νικόλιας. «Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο γιατί κάτι τον τρόμαξε στην διασταύρωση», εκτίμησε, αποκαλύπτοντας ότι είχε γίνει κι άλλο ατύχημα στο σημείο πριν από 11 μέρες. Σημειώνει ότι σε εκείνο το σημείο, που είναι καρμανιόλα, πρέπει είτε να μπει φανάρι, είτε η περιφέρεια Αττικής να κλείσει το κομμάτι που επιτρέπει στα αυτοκίνητα να περνούν απέναντι.

Ο κάτοικος ήταν εκείνος που μετά το τροχαίο κάλεσε την αστυνομία. «Τέτοιο μπαμ που έγινε, ξεριζώθηκε το δέντρο» είπε για τη στιγμή που άκουσε το τροχαίο και όταν βγήκε έξω «είδα το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί». Στο σημείο, όταν βγήκε από το σπίτι του για να δει τι είχε συμβεί, είδε κι άλλο ένα αυτοκίνητο, με έναν 25χρονο να ζητά βοήθεια.

Έξω από το σπίτι του πριν από μερικές μέρες, πάλι τα ξημερώματα, είχε γίνει κι άλλο τροχαίο κι από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα