Βιασμός 12χρονης- Αποκάλυψη: Ξέσπασε ο ιερέας που φωτογραφήθηκε με τον Μίχο

Για τις σχέσεις που είχε με τον 53χρονο, Ηλία Μίχο, μίλησε ο ιερέας του ναού, όπου εκκλησιαζόταν ο προφυλακισμένος για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Οπως αναφέρει ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς, πατέρας Νικόλαος Κούβαρης, μιλώντας στην εκπομπή T-Live στον Alpha, «σε μας δεν ήταν επίτροπος. Ερχόταν τρεις φορές τον χρόνο, όπως δηλαδή όλοι οι προσκυνητές στα πανηγύρια και το Πάσχα. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις με τον κύριο», αναφέρει ο ιερέας.

Τι λέει ο ιερέας για τον Ηλία Μίχο

Μάλιστα, αναφερόμενος στον Ηλία Μίχο και την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια, ο ιερέας σημειώνει ότι οι πρώτες σκέψεις που του πέρασαν από το μυαλό ήταν: «Πόσο καλά κρυβόταν ο απατεώνας, ο οποίος εργαλειοποίησε την Εκκλησία και τις σχέσεις του με τους ιερείς για να κάνει ένα προφίλ που δεν τον βοήθησε κιόλας. Αυτό το προφίλ ήθελε, ενός ευυπόληπτου ανθρώπου»… Ο πατέρας Νικόλαος Κούβαρης προσθέτει ότι ο Ηλίας Μίχος «δεν έκανε παρέα μόνο με ιερείς, έκανε παρέα και με γιατρούς και με πολιτικούς. Ευτυχώς που το προφίλ του δεν τον βοήθησε, τον αποκάλυψε και βγήκαν οι βρωμιές του στη φόρα».

Διαφήμιση

Ο ιερέας κάνει έκκληση να λάμψει όλη η αλήθεια για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια και ζητά «να μπουν στη φυλακή όλοι όσοι είναι μπερδεμένοι. Αρκετά μας βρώμισαν και μας δηλητηρίασαν». Μάλιστα, ζητά την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση. «Οσοι είναι μπερδεμένοι και μπλεγμένοι να βγουν στη δημοσιότητα».