Βόλος: Την πλήρωσαν τα παιδιά επειδή η μάνα ήθελε να εκδικηθεί τον άντρα της – Στο φως όλη η αλήθεια

Έκπληκτος ο Βόλος από τις νέες αποκαλύψεις για μια υπόθεση που συζητήθηκε. Τα δύο παιδιά βρέθηκαν για 2 μήνες σε ορφανοτροφείο…

Επιστρέφουν στην οικογενειακή τους στέγη δύο κορίτσια 15 και 12 χρονών, τα οποία από τη Μεγάλη Πέμπτη φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Η υπόθεση των απειλών που δέχονταν από τον πατέρα τους πήρε άλλη τροπή και αποδείχτηκε ότι η καταγγελία έγινε από ζήλεια της γυναίκας επειδή ο άνδρας της μιλούσε με άλλες γυναίκες στο Facebook.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα χθες (06-06-2022) η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, ανακάλεσε τη διάταξη με την οποία τα δύο ανήλικα κορίτσια φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να επιστρέψουν στην οικογενειακή τους στέγη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όπως προέκυψε από την έκθεση των κοινωνικών υπηρεσιών, η γυναίκα και μητέρα των παιδιών ζήλευε επειδή ο σύζυγός της μιλούσε άλλες γυναίκες στο facebook και ψευδώς (ίσως και λόγω μη γνώσης Ελληνικών) είχε καταθέσει αρχικά ότι την χτυπούσε (τη μια έλεγε ναι και την άλλη όχι).

Αρχική η γυναίκα πήγε στο Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και οι δύο κόρες της φιλοξενούνταν από τη Μ. Πέμπτη στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Με την ολοκλήρωση της κοινωνικής έρευνας, κλήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στο γραφείο της εισαγγελέως Ανηλίκων, όπου υπήρξε κοινή ομολογία ότι υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, αλλά όπως αποδείχθηκε, ο πατέρας ποτέ δεν κακοποίησε τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η γυναίκα φαίνεται ότι ήθελε να πάει με τα παιδιά της στη Γερμανία, όπου ζει η αδελφή της, με αποτέλεσμα η ίδια και η μεγάλη της κόρη να τα «φουσκώσουν» για να φύγουν από τον πατέρα τους.

Όταν όμως είδαν ότι η γυναίκα κατέληξε στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και τα παιδιά στο Ορφανοτροφείο, ξεκαθαρίστηκε η πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι να επιστρέψουν γυναίκα και παιδιά κοντά στον σύζυγο και πατέρα τους.