Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στις ΗΠΑ για ένα Playstation

Στην εκκένωση του Διεθνούς Αεροδρομίου της Βοστώνης στις ΗΠΑ προχώρησαν οι Αρχές, αφού εντόπισαν ένα «ύποπτο αντικείμενο». Εκατοντάδες επιβάτες άρχισαν να αποχωρούν από τον τερματικό σταθμό Α και κλήθηκε ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το «ύποπτο αντικείμενο» εντοπίστηκε από υπαλλήλους της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών, κατά τον έλεγχο των αποσκευών, και αμέσως σήμανε συναγερμός. Διατάχθηκε η εκκένωση του αεροδρομίου και κλήθηκε η ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών να ερευνήσει την περιοχή.

Διαφήμιση

Εκατοντάδες ταξιδιώτες άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αεροδρομίου, ενώ δημιουργήθηκαν σκηνές απόλυτου χάους… Κατά τη διάρκεια των ερευνών επιβάτες και αστυνομία, όπως δείχνουν και πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, συνωστίστηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από τον τερματικό σταθμό.

Μετά από σχεδόν μια ώρα επετράπη στους επιβάτες να εισέλθουν ξανά στον τερματικό σταθμό και να επιβιβαστούν στις πτήσεις τους, καθώς το «ύποπτο αντικείμενο» αποδείχθηκε ότι ήταν ένα… Playstation.

«Μετά από έρευνα της ειδικής μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, διαπίστωσαν ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν μια κατεστραμμένη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών PlayStation», δήλωσε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί είπαν ότι το PlayStation είχε μια βλάβη η οποία προκάλεσε «ανωμαλίες» όταν η κονσόλα πέρασε από το μηχάνημα ακτίνων Χ.

Δείτε βίντεο: