Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή-Ποια Κυριακή θα λειτουργήσουν

Κλειστά θα παραμείνουν τελικά και αυτή την Κυριακή τα καταστήματα, παρά την αρχική ανακοίνωση. Τα μαγαζιά επρόκειτο να λειτουργήσουν την περασμένη Κυριακή, αλλά αυτό δεν έγινε λόγω της κακοκαιρίας EVA.

Όμως, όπως ανακιοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ανοιχτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Διαφήμιση

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αλλά θα είναι ανοικτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00».

 

Η απόφαση για την αναβολή ελήφθη με δεδομένο ότι την Κυριακή είναι η μέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας και συνεπεία αυτού θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η λειτουργία της αγοράς θα δημιουργούσε επιπλέον επιβάρυνση. Ετσι, τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, αμέσως μετά την Black Friday -στις 25 του μήνα.