Τραγωδία: Ποδοσφαιριστής έχασε την κορούλα του που ήταν μόλις 15 ημερών (εικόνα)

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής και παίκτης της Μπρεστ, Πιερ Λέες-Μελού δημοσιοποίησε την είδηση του θανάτου της μόλις 15 ημερών κορούλας του εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά.
Ο 29χρονος κεντρικός μέσος της ομάδας της Βρέστης έκανε γνωστό το τραγικό αυτό συμβάν μέσω μίας ανάρτησης που έκανε ο ίδιος στα social media. Στον τελευταίο υπέρηχο που είχε κάνει το ζευγάρι έμαθε πως το παιδάκι του είχε ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, η οποία είχε μία δυσμορφία, που δεν θα του επέτρεπε να ζήσει κανονικά. Τελικά το μωρό γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου στους έξι μήνες εγκυμοσύνης και περίπου δύο εβδομάδες μετά απεβίωσε.

Ο Λέες-μελού ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν και θα σταθούν με τις σκέψεις του σε εκείνον και την γυναίκα του Οφέλι γι’ αυτό το τραγικό γεγονός και ζήτησε να σεβαστούν την επιθυμία τους και να μην τους στείλουν μηνύματα. Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Η κόρη μας ήταν ένα τέλειο μωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά ανεπτυγμένη μικρή καρδούλα».

Διαφήμιση

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο ποδοσφαιριστής Λέες-Μελού:

«Κατά τον τελευταίο μας υπέρηχο, μάθαμε πως η κόρη μας είχε μία περίπλοκη καρδιακή ασθένεια, που προκαλούσε ένα σημαντικό μειονέκτημα στην λειτουργία της καρδιάς της, που δεν της επέτρεπε να ζήσει. Η κόρη μας Ρόμι γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου μετά από έξι μήνες εγκυμοσύνης. Η κόρη μας ήταν ένα τέλει μωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά ανεπτυγμένη μικρή καρδούλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις σκέψεις σας για μας, έχουμε απενεργοποιήσει τα σχόλια για να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία μας και μην γράψετε μηνύματα, ξέρουμε πως είστε εκεί για μας».