Βασίλης Κεγκέρογλου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και εξήγησε τους λόγους!

Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε επίσημα από το Αρκαλοχώρι ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου & Βιάννου, παρουσία πλήθους κόσμου, ο βουλευτής παρουσίασε το όραμά του για τον δήμο, τους στόχους και τις πρκλήσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

Διαφήμιση

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου αποφάσισε να εγκαταλείψει το βουλευτιλίκι για να πιάσει το δημαρχιλίκι! Όπως ανακοίνωσε, αφήνει τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ για να πιάσει αυτά του δήμου Μίνωα Πεδιάδος.

Είναι γνωστό άλλωστε εδώ και καιρό ότι οι σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Βασίλη Κεγκέρογλου είναι τυπικές. Μπορεί και οι δύο να κατάγονται από το Ηράκλειο αλλά αυτό δε λέει και κάτι στο θέμα καριέρας! Επίσης είναι γνωστό στην Χαριλάου Τρικούπη, ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα είναι υποψήφιος στο νομό Ηρακλείου. Μόνο που ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει την έδρα της Κρήτης. Έτσι ο Βασίλης Κεγκέρογλου αποφάσισε να στραφεί προς την τοπική αυτοδιοίκηση. Έτσι θα διεκδικήσει τον δήμο Μίνωα-Πεδιάδας αφήνοντας μετά από χρόνια το βουλευτιλίκι.

Ο ίδιος μίλησε για ένα δήμο που θέλει να γίνει πρότυπο για όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη όπου θα μπορεί να λύνει άμεσα βασικά προβλήματα.

Επιπλέον στην ομιλία του είπε:

“Οφείλω πριν να ολοκληρώσω την ομιλία μου να σας ενημερώσω ότι μετά την απόφασή μου, να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του τόπου μου και να διαθέσω σ΄αυτόν την εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησα, ενημέρωσα τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και συντοπίτη μας Νίκο Ανδρουλάκη και συζητήσαμε την κατάσταση και τις προοπτικές.

Στη συνέχεια ενημέρωσα θεσμικά Περιφερειάρχη και αιρετούς και ιδιαίτερα του δήμου μας, τον Γραμματέα της ΝΕ και της ΔΟ του ΠΑΣΟΚ, τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Θα ενημερώσω και τα υπόλοιπα κόμματα και όλους τους τοπικούς φορείς αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ζητάμε χρίσμα από κανένα κόμμα.